Легендарний сер Елтон Джон відвідає Київ

Легендарний сер Елтон Джон відвідає Київ

Фото: Reuters

Співак планує бути в столиці 28 травня.

Легендарний британський співак, який, ймовірно, заспіває на весіллі принца Гаррі та Меган Маркл, планує  наприкінці травня відвідати столицю.

Оскільки музикант є засновником благодійного фонду, спрямованого на боротьбу зі СНІДом, то прибуде в Україну саме з благодійною метою.

Виконавець відвідає Україну на запрошення фонду Олени Пінчук та проведе інформаційну благодійну акцію "День з Елтоном Джоном", метою якої є профілактика та залучення українців до боротьби зі СНІДом в Україні, повідомляється на сайті благодійного фонду Олени Пінчук.

Сер Елтон проведе зустріч з українськими борцями зі СНІДом та поспілкується з ВІЛ-позитивними людьми.

Гості заходу зможуть відвідати фотовиставку, що покаже історію 11 років спільної діяльності Фонду Олени Пінчук та СНІД-Фонду Елтона Джона.

На прохання Елтона Джона в Києві буде знову представлений міжнародний арт-проект, створений одним із найвідоміших сучасних художників Ай Вей Веєм .

Вартість вхідного квитка складе 100 грн. А всі зібрані кошти від проданих квитків в цей день будуть спрямовані на реалізацію проекту зі створення інформаційно-освітнього центру для молоді в Києві.

Варто зауважити, що все проходитиме в рамках спеціального "Кураж Базару" на території "Арт-заводу Платформа".

Нагадаємо, фонд із боротьби зі СНІДом - це не єдине, що пов’язує Елтона Джона з Україною. Нещодавно стало відомо, що обкладинку його нового альбому створив мешканець Черкас.

Повʼязані теми:

Наступна публікація