Оля Полякова прокоментувала скандальний концерт у Харкові

Оля Полякова прокоментувала скандальний концерт у Харкові

Фото: instagram.com/polyakovamusic

Артистка зазначила, що весь галас пов’язаний з передвиборчим процесом.

Популярна українська співачка Оля Полякова прокоментувала скандал навколо її концерту у Харкові.

Так, днями зірка виступила у місті з нагоди Дня вчителя, який відвідали близько двох тисяч людей. За інформацією відділу комунікації поліції Харківської області, слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом порушення вимог карантинних обмежень.

У своїх Instagram-stories артистка зазначила, що весь галас пов’язаний з передвиборчим процесом.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

Усіх, хто хвилюється щодо того, що вони прочитали в ЗМІ, що на мене завели кримінальну справу щодо харківського концерту до Дня вчителя, я хочу заспокоїти. Дивіться, я вдома, в халаті, мені нічого не загрожує. Звичайно, хочу сказати, що сьогодні весь галас щодо заходів та концертів пов’язаний безпосередньо з передвиборчим безладом. Але все це можна обговорювати лише тоді, коли закриють метро, яке щодня відвідує стільки людей, що мені стільки і за рік не зібрати. Тому, дорогі мої, бережіть себе, не цілуйтеся, носіть маски і не читайте новини, особливо перед виборами

заявила зірка

Нагадаємо, 3 вересня під Кабміном Оля Полякова влаштувала мітинг, аби відстояти права працівників музичної індустрії. Разом з іншими представниками української музичної профспілки Полякова вимагала від влади не допустити повного занепаду індустрії, долучитися до діалогу з представниками сфери й спільними зусиллями створити план виходу з кризи.

Після мітингу зірці дозволили провести концерт у Білій Церкві, який у неї був запланований на вересень.

Повʼязані теми:

Наступна публікація