Переможницею "Голосу країни-8" стала Олена Луценко

Переможницею "Голосу країни-8" стала Олена Луценко

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Шляхом телефонного та SMS-голосування українці обрали підопічну Сергія Бабкіна.

Сьогодні глядачі телеканалу "1+1" побачили фінал восьмого сезону "Голосу країни", переможцем якого шляхом телефонного та SMS-голосування українці обрали підопічну Сергія Бабкіна Олену Луценко.  

Олена Луценко отримала почесне звання переможця "Голосу країни", тримісячну ротацію на ХітFM, а також двокімнатну квартиру у ЖК "Щасливий".

У грандіозному фіналі "Голосу країни" учасниця виконала народну пісню "Ой, у вишневому саду", яку старанно готувала протягом останнього тижня, вийшла на сцену у дуеті зі своїм наставником Сергієм Бабкіним та заспівала легендарну пісню "Червона Рута", а також виконала композицію зі "сліпих прослуховувань" "Колискові зорі" Ніни Матвієнко, яка і принесла їй перемогу.

"Я хочу подякувати усім українцям, мамо, тато, спасибі за життя. Всім велике дякую і низький уклін", - прокоментувала свою перемогу Олена Луценко.

Олена Луценко (20 років, Біла Церква) народилася в співочій сім'ї, в якій  збереглася давня українська традиція співати з родичами за обіднім столом. Для того, щоб дівчина могла розвивати свій дар співу, її батьки довгий час відмовляли собі в багатьох благах і працювали на кількох роботах.

Нагадаємо, що в рамках прямого ефіру за перемогу боролися Олена Луценко з команди Сергія Бабкіна, підопічна Джамали Анна Трінчер, вірменська вокалістка Србуі Саргсян з команди Потапа, а також Андрій Рибарчук, наставником якого є Тіна Кароль.

Також недільного вечора глядачі телеканалу "1+1" побачили прем’єру літньої пісні від гурту MOZGI, виступ тренерів "Голосу країни-8" Джамали та Сергія Бабкіна з їх новими композиціями, а також виступи суперфіналістки "Голосу країни-7" INGRET  та суперфіналіста "Голосу країни-6" LAUD (Влад Каращук).

Повʼязані теми:

Наступна публікація