Телеведуча Даша Малахова щороку міняє житло

Телеведуча Даша Малахова щороку міняє житло

Малахова не прив'язується до однієї домівки / Фото: ТСН.ua

Родинна традиція триває вже 8 років.

Актриса та телеведуча Даша Малахова з родиною щоліта орендує нове житло у передмісті Києва, повідомляє ТСН.Особливе.

"Ось уже 8 років, як ця традиція триває, з народження Матяша. Ці будинки починалися від кімнат у бабусі за $ 150, і вже доросли до таких великих будинків", - розповідає Малахова.

Скільки платять за триповерховий будинок, подружжя не зізнається. За оцінками експертів - не менше $ 5 тис. на місяць. Але погода стоїть така, що Даші не до підрахунків. Оренду подовжили і на вересень.

В неї чудова родина, хизується Малахова. 8-річний Матяш, каже мама, обожнює дворічного Олівера не лише на камеру. Матяш схожий на маму. Так само любить готувати і вже виявляє акторські здібності.

Чоловік Малахової – угорський бізнесмен - із журналістами спілкується неохоче. Вони разом вже 10 років. Подружжя один одному ще й ділові партнери - співвласники кулінарної школи.

Який пейзаж вони побачать за вікном свого дев'ятого заміського будинку, Малахова поки що не вирішила, але швидше за все, українським він не буде, оскільки під Києвом орендувати дім значно дорожче, ніж за кордоном.

Нагадаємо, лише з початку року вартість оренди квартири в Україні в середньому підскочила на 30%, у Києві орендна платня піднялась на 10%.

Повʼязані теми:

Наступна публікація