Топ-5 модних зачісок на літо

Топ-5 модних зачісок на літо

Фото: Getty Images

Не бійтеся експериментувати, пробувати нові стилі і укладання. Адже зачіска найкраще за все зробить ваш образ цілісним і завершеним.

Ніщо так не прикрашає дівчину, як доглянуте волосся, тим більше, якщо воно не просто падає на її обличчя і плечі, а красиво укладене. Особливо актуальною тема укладання стає в літній час, коли ми не ховаємо волосся під шапками і капюшонами.

Але роблячи укладання, не бійтеся трохи "недбалих" пасем, як ніби ви тільки прокинулися і вирішили вирушити у своїх справах. Також не бійтеся надавати волоссю об'єм і пробувати різні плетіння, навіть якщо здається, що воно не зовсім ідеально вийшло. Такі образи завжди виглядають елегантніше.

Тому ми зібрали для вас п'ять стильних і, головне, простих зачісок, які ви з легкістю зможете повторити вдома на будь-яку довжину волосся. Також вони дуже універсальні і підійдуть не тільки для офісних буднів, а й для походу до ресторану, на весілля або на побачення.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Sarah Angius (@sarahangius)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Melissa Cook ( Missy ) (@missysueblog)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Milabu | Milana (@milabu.co)

Раніше ми писали про наймодніші дизайни нігтів цього літа. Топ-10 манікюрів та топ-5 педикюрів, які прикрасять ваші нігті або надихнуть, шукайте у наших добірках.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Краса обличчя і тіла
Наступна публікація