Ломаченко назвав гонорар за поєдинок з Рігондо

Ломаченко назвав гонорар за поєдинок з Рігондо

Фото: instagram.com/lomachenkovasiliy

Та зізнався, що не хотів спілкуватися з кубинцем після бою.

Володар чемпіонського титулу за версією WBO у другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко зізнався, який гонорар отримав за бій з кубинцем Гільєрмо Рігондо.

"За бій з Рігондо отримав 1,2 мільйона доларів. Це сума, з якої я повинен ще заплатити податки, а також тренерам, менеджерам. У команді у мене: батько, тренер з фізпідготовки, також психолог і лікар Андрій Колосов і менеджер Егіс Клімас. За перший бій у професіоналах я отримав 100 або 150 тисяч доларів. Але ця сума лише звучить так гучно. Ще податки, туди-сюди і на руках тільки 30-40 залишилося", - сказав Ломаченко.

Також Василь розповів, що у нього не було бажання говорити з Рігондо після бою.

"Після бою з Рігондо у мене не було бажання йти в його кут і тиснути йому руку. До поєдинку було дуже багато всього в Twitter, в Instagram з картинками, з висловлюваннями різними. У мене бажання після бою абсолютно не було", - додав  український боксер.

Нагадаємо, усі раунди Рігондо брудно бився, у 6-му рефері зняв з нього  очко за постійне порушення правил через затискання рук Ломаченка. А на наступний раунд кубинець відмовився виходити через  травму лівої руки.

Тож, Ломаченко вчетверте захистив титул WBO, а ось Рігондо втратив пояс WBA Super.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація