Камеру Епштейна, якого знайшли мертвим, не перевіряли як слід - CNN

Камеру Епштейна, якого знайшли мертвим, не перевіряли як слід - CNN

Фото: Associated Press

Охоронці працювали понаднормово, але мали щопівгодини контролювати арештантів.

У камері Джеффрі Епштейна не проводили регулярних моніторингів тієї ночі, коли він, як вважається, наклав на себе руки, повідомило джерело CNN у виправному центрі в Нью-Йорку.

66-річний Епштейн перебував у спеціальному житловому приміщенні в камері, коли його знайшли мертвим. Спочатку він був співкамерником, але цю людину забрали з невідомих причин, повідомило джерело.

Наявність співкамерника - правило для ув'язнених, які налаштовані на самогубство. Їх не можна розміщувати самих у камері наодинці, повідомляє джерело. Протокол у спеціальній службі житлового ізолятора Федерального ізолятора передбачає охорону і перевірки кожні півгодини. Якщо ув'язнені здаються такими, що сплять, охоронці повинні переконатися, що арештанти в порядку. Якщо охоронці фальсифікували документи, не виключене кримінальне переслідування, сказало джерело.

Двоє охоронців, які були на посту на момент самогубства, уже працювали понаднормово. Федеральне бюро в'язниць відмовилося від коментарів.

Епштейн був у в'язниці від початку липня, коли він не визнав себе винним у звинуваченні федеральних прокурорів Нью-Йорка щодо обвинувального звинувачення, в якому його підозрювали у сексі з неповнолітніми дівчатами, яким було 14 років.

Повʼязані теми:

Наступна публікація