У Маямі під уламками мосту можуть бути тіла людей

У Маямі під уламками мосту можуть бути тіла людей

Фото: Reuters

Сподівання на те, щоб знайти тих, хто вижив, тануть.

Протягом доби рятувальники намагаються знайти тих, хто вижив під уламками залізобетонного мосту, що впав на автостраду в штаті Флорида, втім шанси тануть, а правоохоронці кажуть про наявність поки недоступних тіл в авто під завалами.

Про це інформує Reuters.

Офіційно вже була підтверджена загибель шести людей під 950-тонним пішохідним мостом, який обвалився на переповнену автостраду в четвер. "Залишається принаймні вісім автомобілів, захованих під уламками, тож кількість жертв може зрости", - зазначив директор департаменту поліції округу Маямі-Дейд Хуан Перес.

У Маямі на проїжджу частину упав пішохідний міст, є загиблі

У Маямі на проїжджу частину упав пішохідний міст, є загиблі

"У транспортних засобах мають бути інші люди. Ми знаємо, що там є тіла, однак ми не можемо до них добратися. Це жахливо",- розповів правоохоронець.

Рятувальники з пошуковими собаками перевіряли уламки на будь-які можливі ознаки життя протягом всієї ночі. Принаймні, десятеро людей були доставлені до лікарні, двоє осіб залишаються в критичному стані.

За свідченнями очевидців, автомобільний рух в момент інциденту як раз зупинився на світлофорі під мостом. Невизначеність щодо стійкості інших частин мосту ускладнила зусилля рятувальників.

Президент США Дональд Трамп відреагував на трагедію, зазначивши, що продовжує стежити за ситуацією в Маямі.

Нагадаємо, раніше в індійській Колкаті обвалився недобудований міст. У результаті трагедії щонайменше 14 людей загинуло, 70 отримали поранення.

Повʼязані теми:

Наступна публікація