Мерія Одеси не дозволила провести "Марш рівності"

Мерія Одеси не дозволила провести "Марш рівності"

У заявці організатори не конкретизували маршрут ходи / Фото: Громадське ТБ

Фестиваль квір-культури "ОдесаПрайд-2015" був запланований на 14-16 серпня.

Мерія Одеси відмовила організаторам фестивалю квір-культури "ОдесаПрайд-2015" і не прийняла їхню заявку на проведення "Маршу рівності"

У департаменті інформації і зв'язків із громадськістю Одеської міської ради повідомили, що цю відповідь голові оргкомітету фестивалю Ганні Леоновій надіслав департамент внутрішньої політики міськради, передає УНІАН.

Відмову аргументовали, зокрема, тим, що у заявці організатори не конкретизували маршрут ходи, кількість учасників, прізвище та ім'я особи, що відповідає за проведення вуличної акції, паспортні дані цієї особи, номер телефону, адресу реєстрації тощо.

Фестиваль квір-культури "ОдесаПрайд-2015" був запланований у місті на 14-16 серпня. У Головному управлінні МВС Одеської області заявили, що під час маршу громадський порядок забезпечуватимуть близько 300 міліціонерів. 

Нагадаємо, у Києві в червні "Марш гідності" швидко завершився через масові провокації противників акції. Одному з міліціонерів сильно поранили шию – його терміново забрала "швидка допомога".

Повʼязані теми:

Наступна публікація