На Донеччині випекли рекордну паску

Заввишки здоба майже 3 метри і важить близько трьох тисяч кілограмів.

Паску випікали три доби

Паску випікали три доби

Борошна та цукру для гігантської паски, яку випекли на Донеччині, пішло по півтонни, а яєць - сім із половиною тисяч, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Читайте також: Великодній кошик: цьогоріч ціни на паски різко поповзли вгору

Пекарі трудилися три доби. Паску випікали сегментами, а потім укладали на підготовлену металеву конструкцію. Закінчили роботу сьогодні вночі, а вранці презентували жителям Харцизька. На очах у людей поміряли і зафіксували рекорд України. На Великдень паску поріжуть і роздадуть городянам.

"Така величезна паска - це не жарти. Все-таки зібрати, щоб нічого ніде не впало, нічого не розвалилося, все стояло рівненько, красиво", - прокоментувала начальник лабораторії хлібокомбінату Ганна Дука.

Наступна публікація

Я дозволяю TSN.UA використовувати файли cookie