На Донеччині випекли рекордну паску
Заввишки здоба майже 3 метри і важить близько трьох тисяч кілограмів.
Паску випікали три доби
Борошна та цукру для гігантської паски, яку випекли на Донеччині, пішло по півтонни, а яєць - сім із половиною тисяч, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.
Читайте також: Великодній кошик: цьогоріч ціни на паски різко поповзли вгору
Пекарі трудилися три доби. Паску випікали сегментами, а потім укладали на підготовлену металеву конструкцію. Закінчили роботу сьогодні вночі, а вранці презентували жителям Харцизька. На очах у людей поміряли і зафіксували рекорд України. На Великдень паску поріжуть і роздадуть городянам.
"Така величезна паска - це не жарти. Все-таки зібрати, щоб нічого ніде не впало, нічого не розвалилося, все стояло рівненько, красиво", - прокоментувала начальник лабораторії хлібокомбінату Ганна Дука.