У Хмельницькому горів дитячий реабілітаційний центр

Ніхто з дітей не постраждав.

У дитячому реабілітаційному центрі у Хмельницькому вночі, 31 жовтня, сталася пожежа, повідомляє прес-служба ДСНС.

Зазначається, що о 21:21 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу у Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей "Подолянчик".

"На місце події було відправлено пожежно-рятувальні підрозділи Хмельницького гарнізону. Надзвичайники разом з персоналом об`єкту евакуювали дітей та приступили до гасіння пожежі в актовому залі, яка на той момент поширилась на площу 50 кв.м. Через сильне задимлення вогнеборцям довелось працювати в засобах захисту органів зору та дихання," - йдеться у повідомленні.

Загалом під час інциденту було евакуйовано 38 дітей, яких автобусом ДСНС було транспортовано до найближчого закладу з нічним перебування дітей.

Причини пожежі наразі встановлюються.

Нагадаємо, не так давно після пожежі в таборі "Вікторія", де загинуло три дитини, на Одещині було перевірено 203 соцоб'єкти і майже в кожному виявлено порушення пожежної безпеки. Загалом рятувальники планують перевірити 1692 об'єкти, до яких належать дошкільні та загальноосвітні навчальні заклади, заклади охорони здоров'я із стаціонарним лікуванням, будинки для людей похилого віку та інвалідів, заклади відпочинку та оздоровлення державної і комунальної форми власності. 

У будинку багатодітної родини на Харківщині сталась пожежа, є загиблі

У будинку багатодітної родини на Харківщині сталась пожежа, є загиблі

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація