У Єгипті жорстоко вбили молоду українку

У Єгипті жорстоко вбили молоду українку

Ілюстрація. / Фото: Reuters

Жінку знайшли мертвою в орендованій квартирі з численними ножовими пораненнями.

У Єгипті в місті Хургада убили українку.

Жінку знайшли мертвою в орендованій квартирі з численними ножовими пораненнями в ділянці живота, йдеться у сюжеті ТСН 16:30.

Зазначається, що 29-річна жінка проживала в Хургаді майже три роки, з яких останні півтора була в напівофіційному шлюбі з місцевим бізнесменом.

З ним, за словами знайомих та рідних, у неї були чудові стосунки. Дівчина працювала на ресепшені у готелі. Мала добру репутацію й  керівництво навіть планувало підвищити її на посаді.

Тіло жінки знайшли сусіди й одразу ж повідомили поліцію та її чоловіка. Наразі триває розслідування. Ситуацію під контролем тримає українське консульство в Єгипті. За словами дипломатів, правоохоронці розглядають приблизно 20 версій. 

За джерелами ТСН у Хургаді, стало відомо, що поліції таки вдалося затримати убивцю. Це чоловік, який хотів пограбувати квартиру, утім не очікував, що господариня повернеться додому так рано.

Нагадаємо, раніше у польському місті Гданськ невідомий смертельно порізав українця. Нападник завдав 49-річному чоловіку чотири удари в живіт, після чого втік. Потерпілого госпіталізували, проте він помер у реанімації. 

У Гданську просто на вулиці вбили українця

У Гданську просто на вулиці вбили українця

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація