В Одесі спіймали на хабарі керівництво СІЗО

В Одесі спіймали на хабарі керівництво СІЗО

В Одесі спіймали на хабарі керівництво СІЗО

Фото: СБУ

Хабар вимагали за покращення умов перебування.

В Одесі працівники СБУ затримали на систематичному вимаганні хабарів двох керівників Одеського слідчого ізолятора. Гроші "просили" у родичів затриманих за "пом'якшення" умов перебування.

Про це повідомили в прес-службі СБУ.

З'ясувалося, що посадовці для тиску на ув’язнених штучно утримували їх у карцері або переводили у камери, де їм погрожували фізичною розправою так звані "смотрящі", які працювали на адміністрацію ізолятора.

Під час розслідування правоохоронці встановили факт вимагання в затриманого дві тисячі доларів, які родичі мали б перерахувати на картку.

"Попередня перевірка встановила, що тільки за 2018 рік на цю картку було перераховано понад 2,3 мільйона гривень. У ході проведення санкціонованих обшуків за місцем роботи та проживання фігурантів справи правоохоронці вилучили банківські картки, мобільні телефони, тисячу доларів та шістдесят тисяч гривень і документацію, яка підтверджує протиправні дії працівників пенітенціарної системи", - йдеться в повідомленні.

Співробітники Служби безпеки викрили на систематичних хабарах керівництво Одеського слідчого ізолятора. Оперативники...

Опубліковано Служба безпеки України Субота, 2 березня 2019 р.

Нагадаємо, нещодавно у Київській області співробітники Державного бюро розслідувань та Служби безпеки України затримали поліцейського під час отримання хабара у розмірі 3 тисяч доларів. Поліцейський вимагав і отримав гроші від чоловіка, обіцяючи йому допомогти уникнути відповідальності за нанесення тілесних ушкоджень іншій особі. 

У Львові поліцейський продав героїн і вимагав хабар за непритягнення до відповідальності

У Львові поліцейський продав героїн і вимагав хабар за непритягнення до відповідальності

Повʼязані теми:

Наступна публікація