В Україні створили реконструкцію голосу Тараса Шевченка: аудіо

В Україні створили реконструкцію голосу Тараса Шевченка: аудіо

Відтепер кожен може почути, як міг би звучати великий Кобзар.

В Україні створили реконструкцію голосу Тараса Шевченка.

Відтепер кожен може почути, як міг би звучати великий Кобзар.

Про це йдеться на сторінці МЗС у Facebook.

До 30 річниці Незалежності України реалізовано фантастичний проєкт із творчої реконструкції голосу найвідомішого українського митця.

"На жаль, записів мови письменника не існує, але новітні технології роблять можливим неможливе На основі антропометричних даних та нейромережі за відсутності будь-якого запису команді TABASCO (креативного агентства - ред.) вдалося синтезувати голос Шевченка. Чи може бути більш символічний подарунок для України до дня народження", - йдеться у повідомленні.

Голос Кобзаря «ожив»!

️ Голос Кобзаря «ожив»! Відтепер кожен може почути, як міг би звучати великий Тарас Шевченко. До 30 річниці Незалежності України TABASCO за підтримки МЗС України реалізувало фантастичний проєкт із творчої реконструкції голосу найвідомішого українського митця. На жаль, записів мови письменника не існує, але новітні технології роблять можливим неможливе На основі антропометричних даних та нейромережі за відсутності будь-якого запису команді TABASCO вдалося синтезувати голос Шевченка. Чи може бути більш символічний подарунок для України до дня народження? #Ukraine30

Опубліковано Міністерство закордонних справ України / MFA of Ukraine Пʼятниця, 20 серпня 2021 р.

Нагадаємо, у День Незалежності депутати можуть схвалити Великий герб: історики і геральдисти проти.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
30-та річниця Незалежності України
Наступна публікація