"Жигулі" в центрі Одеси підірвали дистанційно

"Жигулі" в центрі Одеси підірвали дистанційно

Фото: Думская

Вибух був підготовлений і спланований, вважають експерти.

Старенькі "Жигулі" підірвали вранці у центрі Одеси за кілька кварталів від туристичної Дерибасівської. Вибух був спланований, бомбу привели в дію дистанційно, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

У поліції кажуть, що в "копійку" підклали вибухівку потужністю 600 грамів у тротиловому еквіваленті. Водія всередині на момент вибуху не було, також дивом не постраждали перехожі. Зате вщент розлетілась вітрина магазину поруч, а деталі автівки вибухом розкидало тротуаром та проїжджою частиною.

У центрі Одеси вибухнуло припарковане авто

У центрі Одеси вибухнуло припарковане авто

Хто і чому підірвав машину – наразі встановлюють. Відомо, що "Жигулі" належали 68-річному жителю Дніпра. Спеціалісти встановили, що вибухівку заклали в задній частині авто, в районі пасажирського місця, і підірвали її дистанційно. "Дуже потужний, у глибині поліклініки була – такий вибух, що думала, все падає. Наші медпрацівники стояли вранці, бачили, що приїхав чоловік, вийшов із машини та пішов", - розповідають свідки.

Як уже повідомлялося, автомобіль вибухнув на вулиці Жуковського біля будинку №32. Правоохоронці повністю перекрили рух в прилеглому кварталі. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація