Хрумкі рибні палички в духовці

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Ця закуска — чудовий спосіб зробити рибний фарш більш привабливим.

Багато дітей не люблять рибу, як би ви її не приготували. Мені здається, що я знайшов спосіб надати рибі потрібної форми, щоб діти хотіли її їсти і просили ще. Рибні палички — це чудовий спосіб зробити рибний фарш більш привабливим. Вони чимось схожі на курячі нагетси — такі ж золотаві та хрумткі.

А щоб зробити цю страву кориснішою, приготуйте її з філе минтая, виловленого на Алясці. У ньому міститься багато вітамінів і омега-кислот, які дуже корисні для дитячого організму. Ну і, як завжди, ми приготуємо рибні палички в духовці без краплі жиру. Що тут скажеш — ідеальна закуска!

Час підготовки  20 хвилин.

Час приготування  20 хвилин.

Вам знадобиться:

  • минтай — 2 філе;
  • панірувальні сухарі — 1,5 склянки;
  • борошно — 150 г;
  • яйце — 1 шт.;
  • жовток — 1 шт.;
  • натуральний йогурт — 200 мл;
  • петрушка (або кріп) — 10 гілочок;
  • лимонний сік — 1 ст. л.;
  • сіль та перець за смаком.

Приготування:

1. Філе минтая пропустіть через м'ясорубку.

Рибні палички, для блогів_1
klopotenko.com

2. Рибний фарш посоліть і поперчіть. Додайте 2 ст. л. панірувальних сухарів і 1 жовток. Вимішайте фарш до однорідності і трохи відбийте руками.

Рибні палички, для блогів_2
klopotenko.com

3. Сформуйте акуратні рибні палички і зробіть подвійну паніровку. Спочатку обваляйте в борошні, потім в яйці і сухарях, що залишилися. Знову занурте в яйце і обваляйте в сухарях.

Рибні палички, для блогів_3
klopotenko.com

4. Викладіть палички на деко, застелене пергаментом, і випікайте в духовці за температури 180 градусів протягом 20 хвилин до утворення рум'яної скоринки.

Рибні палички, для блогів_4
klopotenko.com

5. Подавайте з йогуртовим соусом. Подрібніть зелень петрушки/кропу і змішайте з нейтральним йогуртом. Посоліть за смаком і додайте сік лимона.

Рибні палички, для блогів_5
klopotenko.com

Готувати — цепросто!

Більше рецептів на klopotenko.com, а також в ефірі Cніданку з 1+1 і Сніданок. Вихідний

Залиште свій коментар

Вибір редакції