Рулет з телятини зі шпинатом і горіхами

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Це одна з тих страв для якої ви використаєте мінімум складників, але отримаєте максимум смаку.

М’ясний рулет — страва, яку багато хто вважає чимось дуже складним, але це абсолютно не так. І я спробую переконати вас в цьому, приготувавши рулет з телятини зі шпинатом і горіхами.

Все що вам потрібно — вибрати хороший шматок м’яса, взяти трохи зелені шпинату, горіхів і каперсів. Мінімум інгредієнтів, максимум смаку і, як завжди, дуже просто.

Час підготовки  10 хвилин.

Час приготування  20-25 хвилин.

ВАМ ЗНАДОБИТЬСЯ:

  • телятина (м`якоть лопатки або ошийок) — 600 г; 
  • шпинат — 80 г;
  • ядра лісових горіхів — 100 г;
  • каперси — 1 ст. л.;
  • соняшникова олія — 1 ст. л.;
  • сіль та перець за смаком.
Рулет з телятини, для блогів
klopotenko.com

ПРИГОТУВАННЯ:

1. Розігрійте духовку до 180 градусів в режимі конвекції. Шматок телятини розріжте в тонкий пласт і відбийте кулінарним молотком. У вас повинен вийти шматок м'яса товщиною близько 5 мм. М'ясо посоліть і поперчить.

2. Фундук подрібніть ножем і змішайте з каперсами. Листя шпинату промийте і дайте воді стекти. Викладіть шпинат на м'ясо, а потім викладіть шар горіхів. Згорніть м'ясо в формі рулету. Змастіть рулет соняшниковою олією.

3. Рулет загорніть у фольгу і відправте в духовку на 20-25 хвилин. Дайте рулету трохи охолонути, розгорніть і поріжте тонкими шматочками.

Готувати — це просто!

Більше рецептів на klopotenko.com, а також в ефірі Cніданку з 1 + 1 і Сніданок. Вихідний

Залиште свій коментар

Вибір редакції