Батьки Артема просять допомоги в добрих людей

Батьки Артема просять допомоги в добрих людей

Батьки Артема просять допомоги в добрих людей

Родині потрібні кошти, щоб зберегти життя дитини

Зоря Артем народився у квітні 2015 року, а вже на третю добу його життя тимчасово обірвалося – була зупинка дихання і серцебиття, проте лікарі швидко зреагували й "відкачали" малюка.   

"Три місяці він був на ШВЛ. 10 липня йому поставили трахіостомічну трубку. Дихає мій синок через трахіостому, кормимся через зонд. Кашльовий, ковтальний, смоктальний рефлекси у нього відсутні і досі", - розповідає мама дитини.

Діагноз Артема: ДЦП, подвійна гемоплегія з вторинною макроцифалією, глибокою затримкою психомовного розвитку, епілептичний синдром в стадії ремісії. Дисплазія КС. Стан після трахіостомії, носій трахіостомічної трубки. Фіброматоз верхньої щелепи.

«Прошу допомогти зібрати кошти для придбання "Відкашлювача", щоб відходили ті мокроти які застоюються в легенях. Для нас сума у 10 тисяч гривень непідйомна, адже нам на кожен день потрібно багато розхідників по догляду за синочком, а також проведення реабілітацій та лікування. Як мама дуже прошу всіх небайдужих допоможіть зібрати кошти нам на цей життєво необхідний апарат. Дуже вдячна вам за допомогу, підтримку та розуміння», - каже мама хлопчика.

Реквізити для допомоги:

ПриватБакн

№ картки 5168 7573 1752 1484

Клименко Наталія

Повʼязані теми:

Наступна публікація