Термінової допомоги потребує Давид

Дитину потрібно рятувати за кордоном.

Давид вже майже рік бореться за своє життя з діагнозом мієлодиспластичний синдром, кістковий мозок малюка не виробляє тромбоцити. Але цей діагноз дитини встановили лише за кілька місяців після прояву перших симптомів.

Давид уже пройшов болісні процедури в Туреччині. "Нам зробили третю трепанобіопсію, шосту пункцію і підтвердили діагноз. Ми летіли з надією, що діагноз не підтвердиться, але на жаль", - каже мама хлопчика, якому видалили два лімфовузли, а зараз періодично вливають тромбоконцентрат. "Пацієнту потрібно провести трансплантацію кісткового мозку від нерідного донора. Такий вид трансплантації можливий тільки за межами України, з технічних причин", - пояснила лікар-гематолог Валерія Мартинова.

Батьки зверталися до МОЗ, але  на цей рік у чергу за державним фінансування закордонного лікування не потрапили. "Чотири хлопчика вже померло з нашої черги, ми не хочемо бути наступними", - зізнається мама. Авіаквитки готова надати компанія МАУ згідно з угодою з телеканалом 1+1. Однак платити за все теж треба буде одразу. Надія - на небайдужих. Мама мріє про той день, коли зможе дозволити синові просто ганяти по двору і не боятися, що маленька кровотеча може стати для дитини смертельною.

Наразі потрібно зібрати 120 тисяч доларів. Для звичайної української родини така сума захмарна, вони просять допомогти у зборах коштів. "Для моєї родини це непідйомна сума. Прошу вашої допомоги, буду вдячна за будь-яку матеріальну допомогу. Сподіваємося на вас", - каже мама хлопчика.

Реквізити для допомоги:

карта ПриватБанка 4731 2191 0371 6621 Балан Ольга Петрівна

https://vk.com/public149106956

Повʼязані теми:

Наступна публікація