Врятуйте життя 3-річної Евелінки

Врятуйте життя 3-річної Евелінки

Дівчинка зовсім не має дитинства через важку хворобу.

Евеліна Олехнович зі Львова у свої три рочки змушена боротися зі смертельно-небезпечним гематологічним захворюванням – синдром Костмана. Хвороба проявляється повною відсутністю у крові нейтрофілів – лейкоцитів, які захищають від інфекційних хвороб. У дитини немає захисту в організмі від мікробів, бактерій та грибків.

"Щоб не померти, Евелінка постійно приймає антибіотики і протигрибкові препарати для захисту її організму від, начебто звичайного, але такого недружнього для неї довкілля. На жаль, ця хвороба не лікується жодними медикаментами. Єдиний спосіб одужати – це зробити пересадку кісткового мозку від неродинного донора", - розповідає мама дівчинки.

Батьки звернулися до італійської клініки і там готові зробити трансплантацію за 120 000 євро.

"Чекати не можна, кожна наступна хвороба може виявитися для Евелінки останньою. З серйозними інфекціями вона регулярно потрапляє до лікарні, де основним завданням лікарів є своєчасний і правильний підбір чергового антибіотика, адже помилка може бути смертельною для Евеліни", - додають волонтери і просять небайдужих людей долучитися до збору коштів.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

Картка: 5168-7556-1697-9817

Олехнович Максим

https://www.facebook.com/groups/1581885998748244/?pnref=story

Повʼязані теми:

Наступна публікація