Екстремал Дмитро Комаров розповів про романи під час подорожей

Екстремал Дмитро Комаров розповів про романи під час подорожей

Комаров розповів про свої романтичні пригоди / Фото: mvs.gov.ua

Ведучий зізнався, що у нього був роман із дівчиною в країнах Південно-Східної Азії.

Мандрівник-екстремал Дмитро Комаров, якого журналісти вносять до рейтингу найбажаніших холостяків, вперше розповів про особисте життя.

Він зізнався, що дуже влюбливий. Але при цьому до стосунків ставиться дуже серйозно і надає перевагу довгостроковим романам, а не коротким інтрижкам.

"Мені, як людині емоційній, обов'язково потрібна любов. Я влюбливий. При цьому мені комфортно в будь-якому стані. Коли я один, я теж щасливий. Якщо чоловік самодостатній - по-іншому бути не може. Якщо тобі некомфортно навіть з самим собою - як комусь може бути комфортно разом з тобою?" - зізнався він у відвертому інтерв'ю журналу Viva!

На запитання про романи під час подорожей Комарів відповів: "Звичайно, траплялося". І розповів, як ще задовго до появи програми "Світ навиворіт" у нього була цікава романтична історія з дівчиною в країнах Південно-Східної Азії.

Хоча до міжконтинентальних шлюбів Дмитро ставиться дуже скептично:

"Неможливо побудувати серйозні стосунки з представником іншого світу, тому що ми різні у всьому", - прокоментував телеведучий.

"Я прихильник винятково справжніх, довгострокових взаємин", - сказав Дмитро.

Нагадаємо, Дмитро Комаров провів день на страшному острові ляльок-зомбі. Український ведучий побував у найстрашнішому місці на планеті.

Повʼязані теми:

Наступна публікація