Григорій Лепс приїхав до Києва, щоб дати одразу три концерти

Григорій Лепс приїхав до Києва, щоб дати одразу три концерти

17 березня розпочався великий гастрольний тур співака Україною

Російський співак презентує свій новий, 12-й за рахунком альбом "Гангстер № 1"

В український столиці російський співак Григорій Лепс дасть відразу три концерти - 7 , 9 і 11 квітня в Палаці "Україна".

На відміну від багатьох російських акторів, які бояться зараз їхати до України, він не злякався. Більше того: відмовився від охорони.

"Гриша був упевнений, що в Україні все спокійно, і прийняв це рішення свідомо, - каже організатор гастролей артиста Микола Шиян. - Варто було йому провести три перших концерту: в Одесі, Миколаєві і Херсоні, як стало ясно, що тут нам нічого не загрожує".

Дружина співака, Анна Лепс, не приховує, що вона дуже переживала з приводу його українських гастролей: "І я, і діти, і наші близькі трохи хвилювалися. Не знаю, що могло б зупинити чоловіка - хіба якби в'їзди в Україну закрили. Для нього завжди був і залишається головним його глядач. Гриша каже, що поки усім задоволений - прийомом, українською публікою, яка з радістю і оваціями зустрічає його в кожному місті. А по-іншому і бути не могло: він артист, який намагається завжди зробити свою роботу по максимуму".

Оскільки артист дотримується посту, відмовився навіть від візиту в власний ресторан "Лепс -бар", який не так давно відкрив в українській столиці. Під час кожного концерту співаку виносять 14 пляшок мінеральної води.

Нагадаємо, Григорій Лепс не скасував жодного концерту в Україні. 17 березня розпочався великий гастрольний тур співака Україною, який включає в себе 25 концертів у 16 містах.

Лепс і Лорак дали "жару" в новому кліпі

Лепс і Лорак дали "жару" в новому кліпі

Повʼязані теми:

Наступна публікація