O.Torvald представить Україну на конкурсі "Євробачення-2017"

O.Torvald представить Україну на конкурсі "Євробачення-2017"

Фото: УНІАН

Гурт переміг у національному відборі.

Щойно судді нацвідбору Джамала, Андрій Данилко та Костянтин Меладзе разом з українськими глядачами обрали виконавця, який вже у травні представить Україну на конкурсі "Євробачення-2017".

Виборювати перемогу цьогоріч для нашої країни на міжнародному пісенному змаганні буде гурт O.Torvald. Він зумів обійти конкурентів із композицією Time.

Цікаво, що і O.Torvald і співачка TAYANNA набрали однакову кількість балів у фіналі. І якщо судді поставили найвищий бал TAYANNA, то глядачі обрали O.Torvald. Врешті, голоси українців вирішили долю переможця. 

За словами фронтмена гурту Євгена Галича, у їхній пісні йдеться про те, що треба цінувати час, адже завтра можна не встигнути зробити щось важливе.

У фіналі нацвідбору із потужним треком Time колектив влаштував на сцені справжнє шоу. На їхніх грудях назад стояв відлік часу.

Судді одноголосно лишилися у захваті від виступу O.Torvald.

"Це було справжнє шоу. Це потужний гурт. Тут є стаж. Тут є впевненість. Тут є зміст", - прокоментувала Джамала.

"Підкуповує те, що він співає про те, у що вірить. Одразу видно, що це не вдавання", - додав Костянтин Меладзе.

Загалом бали від суддів розподілилися так

Гурт "Сальто назад" - 1 бал

MELOVIN - 2 бали

ROZHDEN – 3 бали

ILLARIA -4 бали

O. Torvald – 5 балів

TAYANNA - 6 балів

Фото: УНІАН

Бали глядачів + бали суддів

Зауважимо, що завдяки перемозі Джамали на "Євробаченні-2016" цьогоріч міжнародне пісенне змагання відбудеться в Україні.

Як концертний майданчик був обраний Міжнародний виставковий центр у Києві. Півфінали 62-го пісенного конкурсу відбудуться 9 і 11 травня. Фінал – 13 травня. За правилами "Євробачення", Україна як країна-господар автоматично потрапляє у фінал.

Повʼязані теми:

Наступна публікація