Стала відома дата прем’єри найзагадковішого шоу "Маскарад"

Стала відома дата прем’єри найзагадковішого шоу "Маскарад"

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Вже наступної суботи, 26 вересня, глядачі насолодяться захопливим розважальним шоу.

26 вересня о 20:20 на телеканалі "1+1" відбудеться довгоочікувана прем’єра найзагадковішого шоу осені "Маскарад". 

Напередодні початку шоу, вийшов захопливий проморолик, у якому привідкривається таємнича завіса шоу. Глядачі могли роздивитись деяких фантастичних персонажів на сцені, серед яких Вареник на величезній тарілці, Лицар, у якого квіти проросли крізь обладунки, загадкова рожева Дракоша та інші.

Загалом глядачі "1+1" у проекті "Маскарад" побачать 13 надзвичайних образів.

Хто з українських знаменитостей ховається під фантастичним костюмом, намагатимуться відгадати Наталя Могилевська та Юрій Ткач у складі команди ПТП та Maruv і Влад Яма у складі команди MONATIK.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Команди змагатимуться одна з одною, виборюючи право першою назвати ім’я учасника на сцені та отримати перемогу у шоу. Саме протистояння зіркових команд є головною інтригою проекту.

Ведучим проєкту став Юрій Горбунов. Проте, з’явиться на сцені він не сам – вперше в Україні Юрій працюватиме із діджитал-співведучим Лайком.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Нагадаємо, шоу "Маскарад" є адаптацією румунського формату Mysteries in the spotlight, який був презентований 2012 року та успішно реалізований у багатьох європейських країнах. Телеканал "1+1" придбав формат у власника, компанії Antena TV Group. Над адаптацією шоу працює команда Big Entertainment Shows під керівництвом Володимира Завадюка.

Прем’єру нового розважального шоу "Маскарад" глядачі телеканалу "1+1" зможуть побачити вже 26 вересня о 20:20.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація