Могилевська відкриє власний ресторан

Дата публікації
Перегляди
2332
Могилевська відкриє власний ресторан

Могилевська дарує свій рецепт кетчупу без томатів

Співачка захопилась здоровим харчуванням і хоче його пропонувати всім бажаючим.

Українська співачка Наталка Могилевська погодилася для ТСН.Особливе не лише розповісти як віднедавна почала харчуватися і куховарити, а й приготувати власноруч кетчуп без томатів. Наталка зізналася, що, подумує відкрити власний ресторан, і точно не збирається худнути до розмірів нинішніх моделей.

Могилевська дарує свій рецепт кетчупу без томатів.

"Жодних хімікатів. Найголовніше томатів. Кетчуп без томатів. Я дуже хочу поділиться з українками.
Я витратила більше року, щоб зрозуміти, що таке здорове харчування, щоб повернуться приїхати в Україну і зрозуміти, що наші корінці: ріпа, буряк, морква - ось ця вся проста їжа, яка є натуральна вона є сама чудова. При цьому готувати мене цю просту їжу вчили кращі кухарі світу: Іспанія, Австрія, Італія. Я попросила їх навчити мене, це називається макробіотика. Це коли все саме сучасне, хімічні індекс, калорії, всілякі баланси. Це все враховується, і так само враховується древні такі речі як китайська медицина, погляди філософія ... Всі підходи які існують", - розповідає співачка.

Могилевська запевняє, що таке харчування підходить усім і дає майстер-клас.

"Цибулю, моркву, селеру, трошки базиліка і для кольору насправді ми беремо буряк. Ми беремо сковороду, нарізаємо буряк, моркву, цибулю, селеру. Кидаємо на сковороду трохи змазану маслом. Після цього вона трішечки посеруєтся і ми накриваємо водою. Кількість води рівно, щоб покрити овочі. 20 хвилин варимо, ми солимо перчимо, за смаком, трошки кислих якщо потрібно лимоном. Рівно 20 хвилин для того, щоб стало м'яким", - вчить Наталка.

Співачка зізнається, що має вже таку кількість рецептів, що замислилась про власний ресторан здорового харчування. До того ж у співачки мама все життя пропрацювала шеф-поваром.

"Я чесно, маю таку базу рецептів, і взагалі у мене мама шеф-кухар. Вона багато років працювала. Тому я подумую, чи не відкрити мені ресторан. Тому що в цьому році вперше на свій день народження, приїхавши зі своїх подорожей, я приготувала повністю всю їжу сама, я пригостила гостей. Я презентувала 6 змін блюд. Мені було дуже приємно. І все це насправді не складно", - каже Наталка.

Після відвертого зізнання жінка повертається до рецепту і дає настанови для подальшого приготування кетчупу.

"Після цього ми беремо блендр. Трошки кладемо свіжого базиліка, трошки яблучного оцту для кислоти. Трошки кладемо перцю, він теж повинен бути. І Сіль. Подрібнюємо до однорідної маси. Ось і все", - каже Могилевська.

Таку їжу співачка радить усім, адже саме від таких страв з'являється здоров'я.

"Я знаю ще секрет, наприклад, такого соусу, томатний суп гаспачо без томатів, або, наприклад, майонез без яєць. Кекси без цукру і без яєць. Результати цього харчування - це здоров'я. Так як виглядають наші моделі - це ненормальна жінка. Я дуже хочу, щоб у світі мода змінилася. І все-таки модним стало здоров'я. І здорове тіло, особливо для жінки, яка повинна стати матір'ю. Ось, тому ми говоримо про здорове харчування", - каже Наталка.