Учасник "Иванушки International" повідомив, що гурт не пустили до України

Учасник "Иванушки International" повідомив, що гурт не пустили до України

«Иванушки International» / Фото: facebook/MatveyMusic

Співак стверджує, що провів у "Борисполі" до восьми годин.

Російський поп-гурт "Иванушки International" не пустили на приватний виступ до Києва через візит одного з учасників до окупованого Криму. Про це в інтерв'ю КП заявив соліст Андрій-Григор'єв Аполлонов.

Він запевнив, що після анексію півострову гурт нібито жодного разу не давав там концертів, а його колега Кирила Андреєв нібито їздив до Ялти на спортивний турнір з хокею.

"Ми могли потрапити під одну гребінку через Кирила Андрєєва, який їздив до Ялти на спортивний турнір з хокею. Це абсолютно конфіденційна інформація, про яку я, до речі, дізнався вчора, коли мені надали ці дані. Просто нас ідентифікують як єдине ціле. Але ми ж не сіамські близнюки. Кирило їздив за своєю сольною особистою програмою. Про те, що він їде грати в Ялту, він нас не попереджав. Кажу як Андрій Григор'єв-Аполлонов - я не давав концерт в Ялті", - сказав співак.

Він пообіцяв оскаржувати рішення і заявив, що розвернули його гурт одразу по прильоту до Борисполя.

"Я не розумію, як можна було так прийняти групу, яка співає романтичні пісні, якій політика пофігу? Ми поза політикою! Хлопці, які озвучили мені це рішення, кажуть: "Ми самі виросли на ваших піснях, але закон є закон. Тому мені хочеться, щоб вони надали інформацію про наш концерті в Криму, який нібито був", - додав він.

Григор'єв-Аполлонов стверджує, що мав виступати на ювілеї своєї давньої фанатки, однак концерт був зірваний.

"Я так розумію, що всі відомі особи, які перетинали повітряний кордон з Москви до Сімферополя, - всі порушники їхнього закону.  Якщо вони мені нададуть таку інформацію, я буду щиро здивований. Приватні поїздки же ніхто не відміняв? Я був і в Одесі в приватному порядку. А з концертами нас там не було", - сказав виконавець.

Він стверджує що провів в аеропорту Бориспіль 6-8 годин і після цього його та колег "уже напівмертвих, втомлених" посадили на рейс до Мінська.  

Як повідомлялося раніше, учасники російського гурту "Иванушки International" Андрій Григор'єв-Апполонов та Кирило Андрєєв поповнили список бази "Миротворець". Так, імена артистів з'явилися у "чистилищі" організації. На сайті "Миротворця" вказано, що співаки виступали на території окупованого Криму – себто незаконно перетинали державний кордон України. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація