В Україні активно реєструють бренди зі словом "майдан"

В Україні активно реєструють бренди зі словом "майдан"

Українці реєструють бренди, що містять слово "майдан" / Фото: Reuters

"Укрпатент" надало інформацію про заявки.  

В Україні низка громадських діячів реєструють бренди на торгові марки, що містять слово "майдан".

Про це повідомив адвокат, кандидат юридичних наук Маркіян Галабала.

Зокрема, за його даними, на реєстрацію торгової марки "Євромайдан" в грудні минулого року подав заявку Володимир Компанієць, який входив в оргкомітет "студентського ЄвроМайдану". На реєстрацію такої ж торгової марки була подана заявка і від Віталія Кличка.

Також з'явилися бажаючі зареєструвати бренди, які містять слово "майдан". Так, на реєстрацію позначення "Громадський рух НАРОДНИЙ МАЙДАН" подана заявка від імені Олександра Ржавського, народного депутата України третього скликання та кандидата в президенти України на виборах 2004 року.

Парламентарій Павло Петренко (фракція "Батьківщина") подав заявку на реєстрацію позначення "Всеукраїнське об'єднання "Майдан".

Олександр Юраков і Віталій Лазаренко попросили "Укрпатент" зареєструвати позначення "Громадське об'єднання "МАЙДАН", "Народне об'єднання "МАЙДАН", "Політична партія "МАЙДАН", а Наталія Примаченко подала заявки на реєстрацію позначень "МАЙДАН", "Громадянська платформа Майдан", "Громайдан". На реєстрацію позначень "МАЙДАН" і "MAYDAN" подана заявка від імені Людмили Пономарьової.

Крім того, на реєстрацію "Об'єднання "МАЙДАН" подали заявки П.Петренко, В.Кличко, А.Юраков і В.Лазаренко, а також Н.Примаченко.

Раніше повідомлялося, що заповзятливі українці заробляють на протестах, продаючи "повітря свободи" з Євромайдану.

Повʼязані теми:

Наступна публікація