В Лос-Анджелесі вручили "Еммі"

В Лос-Анджелесі вручили "Еммі"

"Еммі" уперше в кар'єрі отримала актриса Кейт Уинслет / Фото: AFP

Серіали "Божевільні" ("Mad Men") і "Американська сімейка" ("Modern Family") перемогли в головних номінаціях телевізійної премії.

63-а урочиста церемонія вручення "Еммі" пройшла в Лос-Анджелесі увечері 18 вересня за місцевим часом (рано вранці 19 вересня за київским часом), повідомляє Reuters.

"Божевільні" четвертий підряд були визнані кращим драматичним серіалом, а "Американська сімейка" другий рік підряд перемогла в номінації кращий комедійний серіал.

Кращою актрисою в драматичному серіалі стала Джулианна Маргулис (Julianna Margulies) - виконавиця головної ролі в "Хорошій дружині" ("Good Wife"). "Еммі" за кращу чоловічу роль в драматичному серіалі отримав Кайл Чендлер (Kyle Chandler), що зіграв в "Вогнях нічної п'ятниці" ("Friday Night Lights"). Нагородою також була відмічена робота сценаристів "Вогнів нічної п'ятниці". "Эмми" за кращу режисуру драматичного серіалу отримав Мартін Скорсезе за "Підпільну імперію" ("Broadwalk Empire").

"Американська сімейка" ("Modern Family" в цілому завоювала п'ять "Еммі". Джули Боуэн (Julie Bowen) і Ти Баррелл (Ty Burrell) за роботу в цьому серіалі отримали "Еммі" як краща актриса і актор в ролях другого плану відповідно. "Американська сімейка" також була удостоєна нагород за режисуру і сценарій. Кращою актрисою в комедійному серіалі була визнана Мелисса Маккарти (Melissa McCarthy) за "Mike & Molly", а кращим актором став Джим Парсонс (Jim Parsons), що зіграв в "Теорії великого вибуху" ("The Big Bang Theory").

В категорії мінісеріалів і телевізійних фільмів "Еммі" уперше в кар'єрі отримала актриса Кейт Уинслет, визнана кращою виконавицею головної ролі за роботу в телефільмі "Мілдред Пірс" ("Mildred Pierce"). Партнер Уинслет по телефільму - Гай Пирс (Guy Pearce) - названий кращим актором. Двох нагород в цій категорії, включаючи головну, був удостоєний британський мінісеріал "Абатство Даунтон" ("Downton Abbey").

Повний списком номінантів і лауреатів "Еммі" за 2011 рік опублікований на сайті премії.

Читайте також:

Іларіон Павлюк став членом журі 63-ї телевізійної премії "Еммі" (Emmy Award)

Зірки телесеріалів отримали нагороди "Еммі"

У США вручили головну телевізійну премію року

В Лос-Анджелесі вручили "Еммі"

В Лос-Анджелесі вручили "Еммі"

Повʼязані теми:

Наступна публікація