Google представив домашнього голосового помічника

Google представив домашнього голосового помічника

Google представив домашнього голосового помічника

Фото: Google

Google Home має модульну конструкцію.

Google представив домашнього голосового помічника Home.

Пристрій являє собою циліндричний динамік зі скошеною верхньою панеллю, на якій розташовуються світлодіоди. Також він оснащений завжди включеними мікрофонами.

Google Home здатний відповідати на питання користувачів, використовуючи пошуковий алгоритм компанії, а також включати музику, в тому числі на інших аудіоколонках, підключених до домашньої мережі. Дотримуючись голосових команд, помічник може керувати побутовими приладами, наприклад, лампами, термостатами і будильниками.

В майбутньому з'явиться можливість здійснювати покупки за допомогою гаджета. Google Home має модульну конструкцію, яка дозволяє власнику змінювати колір і оформлення пристрою. Таким чином його можна пристосувати до інтер'єру. За словами розробників, гаджет надійде в продаж в 2016 році.

З поточним функціоналом Google Home стає конкурентом Echo — розумною колонкою компанії Amazon, яка надійшла в широкий продаж влітку 2015 року. Вона також здатна керувати побутовими приладами і відтворювати музику за голосовою командою.

Компанія Google створила нову соціальну мережу в рамках проекту Google+. Як повідомляє Іguides, мережа має назву Create ("crea + e" - в оригіналі).

За допомогою цієї платформи користувачі зможуть періодично публікувати свої власні тематичні добірки з фото.

Повʼязані теми:

Наступна публікація