Бойовики викрали головних тюремників Луганщини

Бойовики викрали головних тюремників Луганщини

"ЛНРівці" вивезли в невідомому напрямку головних тюремників області / Фото: gbgalsgallery.com

Російські найманці контролюють майже всі колонії з в'язнями області.

Озброєні бойовики викрали все керівництво Луганської пенітенціарної служби, включно з заступником, начальником відділу кадрів, завідувачем канцелярією та начальником штабу.

Про це повідомили у прес-службі глави Луганської ОДА Геннадія Москаля.

За його словами, це сталося у понеділок, 1 грудня, зараз їхнє місцезнаходження невідоме.

Водночас він наголосив на тому, що майже всі колонії Луганщини знаходяться наразі під контролем диверсантів, а отже, за його словами, тепер повна відповідальність за всі колонії на тому боці, в тому числі утримання та охорона в'язнів, лягає на "ЛНР".

"Практично всі колонії з утримання в'язнів у Луганській області знаходяться на території, що контролюється бойовиками. На нашій території є тільки одна колонія для ув'язнених – у селищі Чорнухине Попаснянського району", - заявив Геннадій Москаль.

Також він додав, що через регулярні обстріли Чорнухиного виникають проблеми у тамтешній колонії, наприклад, постійно зникає світло, проте колонія була забезпечена генераторами, в'язнів утримують у належних умовах, здійснюється фінансування персоналу та підвезення продуктів.

Нагадаємо, раніше Москаль розповів, що бойовики накрили вогнем з "Градів" Станицю та залишили жителів без опалення в люті морози.

Повʼязані теми:

Наступна публікація