Екс-редактор "Огонька" підтвердив, що посилав Герман "на х*р"

Екс-редактор "Огонька" підтвердив, що посилав Герман "на х*р"

Коротич стверджує, що Герман змусила написати їй лист з вибаченнями / Фото: Прес-служба президента України

Коротич зізнався, що з ним 50 років не говорили так, як радник президента.

Колишній головний редактор перебудовного журналу "Огонек" Віталій Коротич підтвердив інформацію про свій конфлікт із Ганною Герман під час запису інтерв'ю з президентом Віктором Януковичем.

Про це він сказав в коментарі журналістові "Кореспондент" Христині Бердинських.

Коротич також стверджує, що Ганна Герман змусила написати їй лист з вибаченнями після того, як він дав інтерв'ю російській "Афіші".

"Вона (Герман) мене попросила написати його. Справа в тому, що дійсно якісь слова в інтерв'ю були перекручені, якісь - ні. Інтерв'ю у мене брав якийсь хлопець, який, очевидно, не дуже добре знає, про що йде мова. Але єдине, в чому я міг каятися - це в тому, що я не витримав і коли мене Ганна Миколаївна почала всіляко поливати, я їй рефлекторно відповів, але відповів якимись нелітературними словами ("Я послав її на х*р", - сказав Коротич в інтерв'ю - ред.)", - зізнався Коротич.

"Це і стало причиною мого листа їй. Адже я в цьому листі не відкликаю всієї ситуації. Я кажу про те, що прошу у неї вибачення, що я використав ці слова", - пояснив він.

Коротич підтвердив інцидент з питанням про Тимошенко.

"Я сказав, що Ви знаєте, є Тимошенко, вона сидить у в'язниці. До неї в чергу стоять на прийом посли і навіть якісь президенти. Сидить вона або не сидить у в'язниці, є якісь правила. Зараз обговорюється питання, можна чи не можна її відправити лікуватися за кордон. Це питання ставиться для всіх ув'язнених? Тому що серед ув'язнених є такі, які накрали достатньо, щоб купити собі по клініці в Швейцарії", - розповів публіцист.

"Це я сказав. І на це чомусь так нервово відреагувала Ганна Герман. Зі мною вже 50 років ніхто так не розмовляв", - заявив Коротич.

"Програми негайно припинилися. Розумієте, в чому справа, адже вона була головним ідеологом", - розповів Коротич.

Як відомо, в оприлюдненому Герман листі Коротич писав, що його слова перебрехали.

"Шановна Ганно Миколаївно, мені сказали, що Вас дуже засмутило "інтерв'ю", надруковане в Московській "Афіші". Можу лише додати, що брехні і неточностей щодо мене там в десять разів більше, ніж про Вас. Можу сказати, що за всіх писак ніхто з нас не відповість, а людські відносини повинні залишатися. Телерозмову, яка Вас обурила, також перебрехали ", - говориться в листі, наведеному Герман.

Повʼязані теми:

Наступна публікація