Медведєв передрік розпад ЄС через проблеми з мігрантами

Медведєв передрік розпад ЄС через проблеми з мігрантами

Фото: Reuters

Медведєв висловив надію, що ЄС "все-таки вдасться знайти правильний підхід до національно-релігійної політики".

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв передрік розпад ЄС через міграційні проблеми.

"Може, це і не сподобається моїм колегам в Європі, але я вважаю, що це повний провал, повне фіаско імміграційної політики Євросоюзу", - заявив російський політик.

"Це колосальна проблема, і, якщо чесно, влада Євросоюзу її "накачала" сама", - вважає він. Медведєв висловив надію, що ЄС "все-таки вдасться знайти правильний підхід до національно-релігійної політики". Він попередив, що руйнування Шенгенської зони "ймовірно, просто спричинить розпад Європейського союзу".

Додамо, що міжнародна організація з міграції наприкінці грудня оцінила річний потік мігрантів в Європу більш ніж в мільйон чоловік. У порівнянні з 2014 роком число переселенців зросло в чотири рази. В Європу прагнуть потрапити біженці з Сирії, Іраку, Лівії, Афганістану. Ряд країн ЄС, які раніше приймали мігрантів, заявили про вичерпання ліміту.

Нагадаємо, що раніше прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв заявив, що якщо війська ісламської коаліції також візьмуть участь у конфлікті у Сирії, то вони спровокують нову світову війну. Медведєв закликав їх замість цього взяти участь у переговорах про припинення вогню. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація