Штепа хоче балотуватися в президенти України

Штепа хоче балотуватися в президенти України

Фото: УНІАН

У ближчих планах – повернення в політику на посаді мера Слов'янська.

Одіозна екс-мер Слов'янська Неля Штепа перебуває у невеличкому будинку в своєму місті під постійною охороною. Їй досі не знайшли електронного браслета, тому біля будинку спостереження провадять поліцейські, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Журналістів одразу впустили до Штепи – двері відкрив її колишній чоловік Олексій, а невдовзі й сама вона вийшла в халаті та зізналася, що щаслива бути вдома. "Пройшли через це все, усвідомили багато, змінився світогляд і взагалі – цілісність усього", - каже чоловік.

Неля Штепа живе у будиночку подруги в Слов'янську під цілодобовою охороною

Неля Штепа живе у будиночку подруги в Слов'янську під цілодобовою охороною

У невеличкому одноповерховому будинку Штепу прихистила подруга та її прописала тут ще 10 років тому. Повертатись у свій маєток у Званівці Штепа не стала, бо його разграбували бойовики. Жаліється, що досі на неї не надягли браслет, бо так навіть у сусідній магазин вийти не може. "Не можу сходити за водичкою, якщо нікого нема", - каже вона.

Місцеві жителі про повернення Штепи знають, багато хто з цього радіє та навіть підтримує колишню очільницю міста, яку судять за сепаратизм. "І нас держава абсолютно не захистила від сепаратистів", - кажуть вони. Сама Штепа заявляє, що хоче довести свою невинуватість, ба більше – планує балотуватися у мери і навіть у президенти.

На п'ятницю в Харкові призначене чергове судове засідання у справі екс-мера Слов'янська. Штепа обіцяє прибути на нього вчасно та послухати допити свідків зі сторони захисту – їх ще чотири десятки.

Кореспондент ТСН Мар'я Уманська

Повʼязані теми:

Наступна публікація