Футбольний агент пригрозив ФФУ почати судовий "процес століття"

Футбольний агент пригрозив ФФУ почати судовий "процес  століття"

Селюк пригрозив ФФУ / Фото: ukrfootball.ua

Селюк поставив ультиматум президенту федерації Андрію Павелку.

Футбольний агент та юрист Дмитро Селюк готовий розпочати скандальний суддівський процес, в який буде втягнуто Федерацію футболу України (ФФУ).

Він вимагає від федерації рішучих кроків щодо харківського "Металіста", який належить втікачу Сергію Курченку.

"Не полишає відчуття, що Федерація з приходом Павелка не змінилась і не очистилася. Кількох моїх підопічних, насамперед Богданова й Дішленковича, це безпосередньо зачіпає, тому ми змушені застосувати радикальні дії.

Отже хочу повідомити: якщо за кілька днів Будинок футболу не здійснить рішучих кроків щодо "Металіста", ми подамо до суду.

Хотів би наголосити на кількох унікальних речах. Перша: це буде безпрецедентний процес, бо розглядатимуть справу не клубу, а цілої національної Асоціації. Друге: мої юристи готові, папери й докази зібрані, тож подаватимемо скаргу не лише у ФІФА, а й у громадський Європейський суд із прав людини.

Із приводу чого все це? Окрім того, що харківський клуб дев'ять місяців не платить гравцям зарплатню, крім того, що йому з якогось дива видали атестат на наступний сезон, вони вже півроку блокують перехід до іншої команди свого колишнього гравця Богданова!

Як ви пам'ятаєте, ще восени 2014-го Андрій припинив усі стосунки з "Металістом", розірвавши контракт, але відтоді йому так і не надіслали трансферний сертифікат! Тобто він сидить без роботи, не маючи змогу приймати пропозиції.

Недавно ми отримали запит від молдовського колективу, цей варіант зацікавив нас, одначе на наші листи ФК із Харкова взагалі не відповідає. Натомість Федерація (куди, до речі, теж неможливо додзвонитися) видає йому атестат. Значить, вона покриває безчинства? Так ось: даємо відомству Павелка кілька днів на реакцію, якщо ж нічого не зрушить із місця, в неділю-понеділок почнеться "процес століття", - наголосив Селюк в інтерв'ю "Українському футболу".

Нагадаємо, Селюк вже закликав ФФУ зупинити лицемірство "Металіста", який брав нових футболістів, не розрахувавшись із тими, хто пішов.

Повʼязані теми:

Наступна публікація