НАБУ відкрило кримінальне провадження проти ФФУ

НАБУ відкрило кримінальне провадження проти ФФУ

Фото: 1927.kiev.ua

Справа стосується штучного покриття для футбольних полів.

У НАБУ відкрили кримінальне провадження через скандал із закупівлею футбольного покриття у комерційних дочірніх компаній Федерації футболу України.

Про це повідомили в прес-службі НАБУ.

Зазначається, що підставою для початку розслідування стали не лише заяви, що надійшли з цього приводу в НАБУ, а і результати проведеної інформаційно-аналітичної роботи детективів.

"Детективи НАБУ розпочали розслідування за фактами, викладеними в зверненнях громадських організацій та публікаціях преси щодо можливих зловживань службових осіб законодавчої та виконавчої гілок влади, підслідних НАБУ, при виділенні коштів та закупівлях коштом державного бюджету робіт та послуг із будівництва футбольних полів зі штучним покриттям.

З метою встановлення об’єктивних фактів та збору доказів і проводиться досудове розслідування. Відповідно до статті 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду", - зазначається у повідомленні.

У відповідь на запити ЗМІ повідомляємо, що детективи НАБУ розпочали розслідування за фактами, викладеними в зверненнях...

Опубліковано НАБУ 14 червня 2018 р.

Додамо, що минулого року на потреби реконструкції футбольних полів було передбачено 270 мільйонів гривень з центрального бюджету України.

 

 

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація