ПСЖ - Челсі. Хто вийде сильнішим цього разу?

ПСЖ - Челсі. Хто вийде сильнішим цього разу?

У минулому сезоні ПСЖ вийшов переможцем пари. / Фото: Getty Images

16 лютого стартує плей-оф Ліги чемпіонів.

ПСЖ не програє вже 44 матчі в першості Франції і з четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів у всіх турнірах

Після приходу Гуса Хіддінка на місце Жозе Моурінью "Челсі" не зазнав жодної поразки в 11 матчах

ПСЖ вибив "Челсі" минулого року на цій же стадії турніру за правилом виїзного гола

Матч-відповідь: 9 березня 21:45

ПСЖ і "Челсі" втретє поспіль зіткнуться лобами в плей-оф Ліги чемпіонів. У двох попередніх розіграшах переможець протистояння визначався голами на виїзді.

У сезоні-2013/14 далі пройшли лондонці, а рік тому - парижани.

Загалом команди зіграли 6 матчів в єврокубках. Двічі перемагали "сині", раз ПСЖ, і в трьох іграх було зафіксовано нічию.

Цікаві факти

"Челсі"

• Після групового етапу лондонський клуб розлучився з Жозе Моурінью і найняв в якості тимчасового керманича Гуса Хіддінка, який привів ПСВ до перемоги в Кубку європейських чемпіонів-1987/88.

• Англійська команда постарається вийти в чвертьфінал найпрестижнішого єврокубку вчетверте за шість років і всьоме за останні десять сезонів.

• "Челсі" не запропонував контракт своєму капітану Джону Террі, який в кінці сезону залишить команду. До речі, захисник не допоможе команді в першому матчі - через травму.

• Лондонці вдесяте за 13 останніх сезонів виграли свою групу. Ще двічі вони посідали друге місце. У гостьових матчах групового етапу цієї Ліги чемпіонів "Челсі" програв "Порту" (1:2), зіграв унічию з київським "Динамо" (0:0) і розгромив "Маккабі" (4:0).

ПСЖ

• Команда Лорана Блана спробує вийти в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів вчетверте поспіль. У 2013 і 2015 роках парижани програвали в чвертьфіналі "Барселоні".

• Перед грою в команді розгорівся скандал. Захисник Серж Орьє обізвав Златана Ібрагімовича і Блана, через що був відсторонений від матчів і тренувань.

• Цього сезону "ПСЖ" з однаковим рахунком 2:0 переміг вдома "Мальме" і донецький "Шахтар". Між цими матчами французи зіграли по нулях на "Парк-де-Пренс" з "Реалом". За підсумками шести турів парижани посіли друге місце в групі А.

Повʼязані теми:

Наступна публікація