Смертельна аварія у Молдові: серед постраждалих є українці

Смертельна аварія у Молдові: серед постраждалих є українці

Фото: УНІАН

Травми отримали чотири людини

У Молдові сталося лобове зіткнення між автомобілями марки Volkswagen Touran (з молдовськими реєстраційними номерами) і Volkswagen Touareg (з українськими реєстраційними номерами). Про це пише "Укрінформ".

Аварія сталася на трасі "Кишинів-Леушени", поблизу с. Суручени. Внаслідок ДТП загинуло троє людей, ще четверо – отримали травми. Серед постраждалих в аварії є троє українців, які отримали травми різного ступеня тяжкості. 

На місце пригоди прибули декілька швидких та рятувальники. ДТП сталося сьогодні, 17 травня, ввечері.

Втім, як стало відомо пізніше, один із загиблих - 29-річний українець.

Нагадаємо, у Чернівцях 21-річний водій збив на смерть працівника сміттєвоза. Трагедія сталася пізно вночі, коли комунальники збирають сміття. Працівники комунального підприємства якраз вивантажували сміття з контейнеру, коли в їх вантажівку на шаленій швидкості влетів легковик, збивши одного з комунальників. Авто в результаті удару відкинуло на протилежну сторону. Зупинилася машина лише вдарившись в електричний стовп. Майже опівночі Денис Крилов почув під вікнами своєї квартири удар. Коли вибіг на вулицю, побачив, як водій "Мерседесу" намагається втекти з місця аварії. Працівник смітттєвоза вже був мертвий.

У Чернівцях водій збив працівника сміттєвоза

У Чернівцях водій збив працівника сміттєвоза

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація