В Іспанії заарештували українця за побиття співмешканки-угорки

В Іспанії заарештували українця за побиття співмешканки-угорки

Жінка старша за хлопця на 16 років.

У місті Сан Хуан де Аліканте 22-річний українець побив 38-річну угорку. Хлопець чекав на жінку, з якою був у стосунках, удома, а коли вона зайшла до під'їзду, він вийшов до неї, збив її з ніг та побив, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Після побиття він перевірив, чи немає свідків, і пішов геть. Але все зафіксувала камера спостереження, тому чоловіка затримали. Заяву жінка не писала, бо боїться подальших нападів. Попри це, українця доправили до іспанського суду з питань гендерного насилля. "Я чула, як вона сказала йому: "Вилупок". А я сказала: "О, яка пара!". Вони чекали ліфта. Він не витримав і пішов сходами. А вона скористалася ліфтом. Вони не дуже добре ладнали", - розповіла сусідка конфліктної пари.

Раніше в іспанській Барселоні за побиття українців засудили шістьох осібБійка, після якої один із українців три дні пролежав у комі, сталася ще 2014-го року під час сумнівної лекції, присвяченій ситуації на сході України. Місцеві прихильники терористичних "ДНР" та "ЛНР", зокрема, називали офіційну владу України "фашистською" та закликали до підтримки бойовиків.

В Іспанії затримали українця, який побив свою дівчину-угорку

В Іспанії затримали українця, який побив свою дівчину-угорку

Повʼязані теми:

Наступна публікація