Українські військові ліквідували дві ДРГ під Маріуполем

Українські військові ліквідували дві ДРГ під Маріуполем

Фото: УНІАН

Ворог здійснив кілька спроб атакувати позиції морпіхів після артпідготовки.

На півдні Донецької області загарбники посилили обстріли позицій оборонців України. Морські піхотинці витримали атаки з великокаліберної артилерії та мінометів, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Вбивче залізяччя падало довкола Широкиного, у Водяному, поблизу Талаківки, Гнутового та навпроти окупованого Комінтернового. "Працювала їхні арта і безпілотники їхні. Мінометами накривають учора вечором і сьогодні зранку", - розповів боєць морської піхоти із позивним "Рис". Обстріли з гранатометів і кулеметів бійці вже навіть не рахують. "Раніше працювали тільки 82-м, зараз тільки 120-м, 152-м. Є чутки, що зайшли бійці їхні нові, і вони тут ніби тренуються", - додає його побратим із позивним "Борода".

Бойовики на Приазов'ї за лічені хвилини до навали заявили про наступ українського війська

Бойовики на Приазов'ї за лічені хвилини до навали заявили про наступ українського війська

"Вогонь вівся з напрямку Саханки, Комінтернового", - твердить прес-офіцер сектору "Маріуполь" Олександр Кіндсфатер. Звідти ж підходили й диверсанти. Спершу непроханих гостей було двоє, за кілька годин з іншого флангу під прикриттям мінометів підповзали ще шестеро. Із ними зав'язалася потужна перестрілка. Як наслідок, до своїх позицій змогли повернутися на всі учасники ДРГ. Серед українських військових втрат не було.

Натомість керівники бойовиків оголосили, що це нібито їхні позиції були атаковані ротою солдат ЗСУ. І, мовляв, артилерійська канонада на Приазов'ї є відповіддю на спробу наступу українців. Такі заяви морпіхів добряче розвеселили. Бійці кажуть, що й раді б, але без наказу не мають права проводити штурмові дії, тому постійно залишаються на своїх позиціях.

Кореспондент ТСН Олександр Моторний

Повʼязані теми:

Наступна публікація