"Азовця" Краснова випустили з СІЗО

"Азовця" Краснова випустили з СІЗО

Фото: ТСН.ua

Главу Цивільного корпусу "Азов-Крим" зустріли друзі та кохана.

Главу Цивільного корпусу "Азов-Крим" Станіслава Краснова, якого підозрюють у шпигунстві, випустили з СІЗО.

У ніч на 23 вересня вийшов строк його утримання, а, оскільки суд не продовжив термін ув'язнення, Краснова випустили на волю.

Біля київського слідчого ізолятора "азовця" зустрічали друзі та дружина Оксана, з якою він побрався у СІЗО.

За словами Краснова, правоохоронці у слідчому ізоляторі побажали йому удачі, "щоб сюди більше не повертався".

"Приїду додому буду спати. А далі буду боротися, доводити свою невинуватість. І, звісно, що треба покарати винних, тих людей, які мене викрадали, катували, грабували і так далі. Буду цим займатися найближчим часом. Кримінальне провадження, яке на мене заведено, ще суди, багато судів попереду, треба з ними вирішити", - розповів про свої найближчі плани Краснов кореспонденту ТСН Дмитру Святненко.

"Азовець" зізнався, що після катування з боку СБУ в нього залишилося багато проблем зі здоров'ям, зокрема, струс мозку, який не залікували та пошкоджене око, яке майже не бачить.

Главу Цивільного корпусу "Азов-Крим" Станіслава Краснова випустили з СІЗО

Главу Цивільного корпусу "Азов-Крим" Станіслава Краснова випустили з СІЗО

Нагадаємо, СБУ оголосила, що затриманий лідер цивільного корпусу "Азов-Крим" Станіслав Краснов був агентом російської ФСБ і готував теракти в Україні. А його дівчині, а тепер дружині, Оксані інкримінували незаконне носіння, зберігання і передачу вибухових речовин та пристроїв за попередньою домовленістю з групою осіб.

1 березня їх обох доправили до Шевченківського суду Києва - для обрання запобіжного заходу. Краснов заявив, що його протягом 7-8 годин били під час затримання. Слідчий СБУ висунув підозру в причетності до тероризму очільнику громадянського корпусу "Азов-Крим" Станіславу Краснову, після чого він знепритомнів прямо в суді, який, спочатку обрав Краснову запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Також його підозрюють у незаконному зберіганні зброї й держзраді.

Повʼязані теми:

Наступна публікація