Геращенко назвав організаторів наметового містечка на Майдані

Геращенко назвав організаторів наметового містечка на Майдані

Депутат разом із помічниками простежив логіку появи подій, пов'язаних із появою наметів на Майдані. / Фото: ТСН.ua

Підігріти громадські настрої мало фейкове відео мітингу проти влади.

На своїй сторінці в у Facebook радник міністра внутрішніх справ України та народний депутат України Антон Геращенко розповів про справжніх ініціаторів наметів на Майдані в Києві.

Геращенко помітив, що за день до встановлення наметів на Майдані у мережі з'явилося фейкове відео під назвою "Київ, тисячі людей вимагають відставки Порошенка і влади".

"Це посилання активно поширювалася мережами "Антимайдан", "Російська весна", "Новоросія" і так далі. Всього мої помічники нагуглили більш як 50 антиукраїнських сайтів, які поширювали посилання на це відео за суботу та неділю. Потім, у неділю, 7 червня о 12-00 на Майдані з'явилася група громадян, яка встановила 5-6 новеньких наметів і оголосила про початок Майдану 3.0".

 

Когда начнется Третий Майдан?7 июня 2014 года Президент Украины Петр Порошенко прошел процедуру инаугурации и вступил ...

Posted by Антон Геращенко on 8 Июнь 2015 г.

На думку Геращенка, керівник групи - політемігрант зі США Рустем Ташбаєв, який намагався організовувати мітинги з офіційно неіснуючою організаціэю "Батальйонне братство". При цьому нардеп зазанчив, що "третій Майдан" обов'язково станеться, але не через фейкові мітинги, а через бездіяльність влади.

Нагадаємо, що раніше на Майдані Незалежності з'явилися намети.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація