Бойовики обстріляли приміщення агрокомпанії

Постраждалих серед співробітників немає.

Російські окупанти, попри перемир'я, обстріляли ПрАТ "Бахмутський аграрний союз", що поблизу селища Новолуганське у Донецькій області.

Про це у Facebook інформує пресцентр Об'єднаних сил.

Повідомляється, що 19 серпня головний інженер підприємства заявив, що службові приміщення на території "Бахмутського аграрного союзу” зазнали обстрілу з боку російських бойовиків. Сам обстріл, за даними штабу, відбувся вранці 18 серпня близько 07:45.

Як зазначається, противник стріляв зі зброї калібру 5.45 мм у напрямку Новолуганського. Внаслідок обстрілу, ворог пошкодив вікна агропідприємства. У відомстві додали, що постраждалих працівників не виявлено.

“Прибувши на місце обстрілу, спостережна група УС СЦКК зафіксувала, що внаслідок влучення боєприпасів стрілецької зброї калібру 5.45 мм у службових приміщеннях свиноферми агрофірми “Бахмутський аграрний союз” розбиті вікна. Постраждалих працівників не виявлено”, - зазначили у штабі ООС.

Бойовики знову обстріляли Бахмутський аграрний союз #ООС #операція_ОС_СЦКК #Ukraine_army #Joint_Forces_Operation Не...

Опубликовано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Вторник, 20 августа 2019 г.

Нагадаємо, у ніч проти 21 липня між українськими військовими та бойовиками, яких підтримує Росія, оголошено стале "хлібне" перемир'я, про що було домовлено на перемовинах у Мінську. Цей режим діятиме уздовж всієї лінії розмежування в районі проведення ООС у Донецькій та Луганській областях. Він передбачає обопільне припинення ведення вогню з будь-яких видів озброєння.

Уранці 21 липня в районі міста Щастя Луганської області у результаті вибуху невідомого пристрою загинули двоє військових і отримали поранення ще двоє. 

6 серпня поблизу Павлополя Донецької області чотири військовослужбовці ЗСУ загинули в результаті обстрілу бойовиками "ДНР". Президент Зеленський провів нараду 7 серпня за участі начальника Генштабу ЗСУ Руслана Хомчака і секретаря РНБО Олександра Данилюка.

Він зателефонував президенту РФ, щоб той вплинув на ту сторону, щоб вони припинили вбивство українців. Окрім цього, другим питанням була необхідність розмінування територій. "Нам треба скоротити терміни будівництва мосту в Станиці Луганській", - сказав він. Також президенти обговорили звільнення полонених.

Один український військовий зазнав поранень на східному фронті поблизу Павлополя

Один український військовий зазнав поранень на східному фронті поблизу Павлополя

Повʼязані теми:

Наступна публікація