На фронті загинув український письменник

На фронті загинув український письменник

Фото: pixabay.com

Письменник був активним учасником Революції Гідності. У 2014-2015 рр. проходив службу в полку «Азов», санітаром на «швидкій» і бійцем-рятувальником.

Під час боїв з російськими загарбниками на фронті загинув український письменник, автор роману "Завод" Ігор Мисяк (позивний "Поет").

Відповідне повідомлення зʼявилось на Facebook-сторінці Комітету гуманітарної та інформаційної політики.

"Захищаючи Україну, загинув письменник, автор роману «Завод» Ігор Мисяк", - йдеться у повідомленні.

Боєць із позивним «Поет» навчався на історичному факультеті Дрогобицького педагогічного університету. Був активним учасником Революції Гідності. У 2014-2015 рр. проходив службу в полку «Азов», санітаром на «швидкій» і бійцем-рятувальником.

На початку березня 2022 року приєднався до підрозділу Сил територіальної оборони ЗС України. Згодом опинився в лавах окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового походу, де прослужив останні пів року. Брав участь у звільненні Херсонщини від російських окупантів.

Ігор Мисяк

Нагадаємо раніше повідомлялося, що на війні загинув депутат Полтавської міської ради та військовослужбовець підрозділу аеророзвідки "Соловей" 116-ї окремої бригади територіальної оборони Юліан Матвійчук.

Крім того, ми раніше інформували, що французький журналіст Арман Солдін загинув на сході України, неподалік Бахмута, де точаться запеклі бої.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Повʼязані теми:

Наступна публікація