Порошенко побував на фронті під носом у бойовиків

Президент привітав військових з 25-річчям Збройних Сил.

Президент Петро Порошенко приїхав на опорний пункт на передовій, в кілометрі від Горлівки, щоб привітати українських військових з 25-річчям Збройних Сил та вручити їм державні нагороди.

Про це йдеться на його офіційній сторінці у Facebook.

"Мені приємно, що українській армії народ довіряє так само, як і церкві. Приємно бачити, як багато ми пройшли за ці два роки - від ситуації, коли добровольці трималися лише силою волонтерів, і до до армії, яка сьогодні є гордістю Української держави. Пишаюся Збройними Силами України!", - написав він.

"Сьогодні я тут, разом з вами, щоб подякувати вам за ту велику справу, яку ви робите", - цитує главу держави його прес-служба.

Порошенко також привітав присутніх волонтерів з їхнім святом.

"Я тут, щоб привітати вас із Днем волонтера, подякувати за ту велику роботу, яку ви робите. І зробити те, що держава має зробити – нагородити державними нагородами і бійців Збройних Сил України, і наших волонтерів", - сказав Президент.

Президент також поспілкувався з волонтерами та вручив їм нагороди.

Нагадаємо, "Мистецтво війни" і "Шлях самурая": що читають воїни АТО в окопах на передовійШвидко закопуються, добре воюють, іще й книжки встигають читати: хтось прямо в шанцях з автоматом у руках, у вільну хвилинку вчить англійську, а хтось опановує мистецтво війни.

Повʼязані теми:

Наступна публікація