Хетчбек Hyundai стилізували під спортивну модель

Хетчбек Hyundai стилізували під спортивну модель

Фото: hyundai.com.ua

Першою моделлю спортивної серії N Line став хетчбек i30, який надійде в продаж в країнах Європи влітку 2018 року.

Головні зміни в корейському хетчбеку торкнулися зовнішніх ефектів. Так дизайнери взяли за основу «заряджений» хетчбек Hyundai i30 N і змінили передній і задній бампера, які тепер прикрашає сріблястий молдинг, а також шини PS4 Michelin Performance поставили на нові 18-дюймові диски. Ззаду хот-хетч прикрашає здвоєна вихлопна труба.

В інтер'єрі Hyundai i30 N Line можна відзначити появу замшевої оббивки на нових кріслах з поліпшеною поперекової і бічною підтримкою і логотипами N Line. Рульове кермо оздоблене перфорованою шкірою, а бейджі N Line прикрашають нижню частину керма і важіль коробки передач.

Hyundai i30 N Line отримав вдосконалену конструкцію підвіски і перепрограмовані двигуни 1.4 T-GDi і 1.6 СRDi, які стали більш преємістими. Комплектуються вони "механікою" або семиступінчастим "роботом". Розгін до першої сотні у бензинового хетчбека складе 6,4 секунди, замість 8,9 секунд у стандартного з таким же мотором.

Нагадаємо, що компанія Kia привезла в Україну найшвидшу свою модель Stinger в кількості 10 штук. У пропозиції присутні два мотори на 247 к. с. і 370 к. с.

Повʼязані теми:

Наступна публікація