Паста з гарбузом і беконом

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Цей рецепт стане в пригоді, коли вам потрібно буде приготувати смачну та швидку вечерю.

Якщо ви ще не знаєте, то паста — одна з моїх найулюбленіших страв. Якщо мені потрібно щось швидко приготувати на вечерю, то це найчастіше якась паста. І зовсім нещодавно я протестував новий рецепт пасти з гарбузом і беконом.

Просто запікаєте половину гарбуза з часником і використовуєте його ароматну м’якоть. Трохи хрусткого бекону, соковитих томатів і ароматного базиліка — ось і весь секрет ідеальної вечері.

Час підготовки — 10 хвилин.

Час приготування — 25 хвилин.

Вам знадобиться:

  • гарбуз — 400 г;
  • томати чері — 3-4 шт.;
  • часник — 1 зубчик;
  • бекон — 3-4 смужки;
  • базилік — 2-3 гілочки;
  • спагеті — 250 г;
  • оливкова олія — 3-4 ст. л.;
  • сир пармезан — 40 г;
  • кориця — 1 дрібка;
  • сіль та перець за смаком.

Приготування:

1. Смужки бекону (3-4 шт.) покладіть на суху розігріту пательню і обсмажте 5-7 хвилин з обох боків, або поки він не стане хрустким.

Паста з гарбузом, для блогів_1
klopotenko.com

2. Невеликий гарбуз помийте і розріжте на 2 частини. На 2 порції нам потрібно запекти шматок гарбуза масою близько 400 г. Посоліть, поперчіть, викладіть всередину роздавлений часник і полийте оливковою олією. Викладіть на деко, застелене пергаментом, і запікайте в духовці за температури 220-240 градусів протягом 15 хвилин, поки гарбуз не стане м'яким.

Паста з гарбузом, для блогів_2
klopotenko.com

3. Тим часом відваріть в підсоленій воді 250 г спагетті, відповідно до інструкції на упаковці. Я варив пасту на хвилину менше, ніж написано, тому що мені подобається, щоб вона залишалася всередині трохи твердою. Готові спагетті відкиньте на друшляк, перекладіть в миску і полийте трохи оливковою олією, щоб вони не злиплися.

Паста з гарбузом, для блогів_3
klopotenko.com

4. Дістаньте гарбуз з духовки і за допомогою ложки відокремте м'якоть, додайте її до пасти.

Паста з гарбузом, для блогів_4
klopotenko.com

5. У миску зі спагеті та гарбузом додайте помідори чері. Ви можете розрізати їх навпіл або залишити цілими.

Паста з гарбузом, для блогів_5
klopotenko.com

6. Потім додайте оливкову олію, приблизно 3 столових ложки. Це додасть пасті особливого смаку і аромату.

Паста з гарбузом, для блогів_6
klopotenko.com

7. Додайте до пасти смужки обсмаженого бекону, можете поламати їх або залишити цілими.

Паста з гарбузом, для блогів_7
klopotenko.com

8. Розкладіть пасту на тарілки і посипте щіпкою меленої кориці, так вона стане ще ароматнішою і смачною. Натріть в кожну порцію 20 г пармезану.

Паста з гарбузом, для блогів_8
klopotenko.com

9. Додайте листочки базиліка, який завжди чудово доповнює смак будь-якої пасти.

Паста з гарбузом, для блогів_9
klopotenko.com

Готувати — це просто!

Більше рецептів на klopotenko.com, а також в ефірі Cніданку з 1+1 і Сніданок. Вихідний

Залиште свій коментар

Вибір редакції