Британські рок-герої Kasabian стануть ще одним хедлайнером Atlas Weekend 2017

Британські рок-герої Kasabian стануть ще одним хедлайнером Atlas Weekend 2017

Гурт улітку виступить на найбільшому фестивалі України.

Британські рок-герої Kasabian будуть одними з хедлайнерів Atlas Weekend 2017 у Києві. Про це оголосили організатори найбільшого фестивалю України.

Вони збирають найпрестижніші нагороди, тріумфально вриваються на верхні позиції чартів і грають в стилі, який не піддається класифікації. На їхньому рахунку шість студійних альбомів і численні перемоги в номінаціях Brit Awards, NME Awards, Q Awards. Kasabian не ламають правил, але створюють свій унікальний матеріал з вибуховими поєднаннями і змушують веселитися навіть у найскладніші часи.

Новий альбом "For Crying Out Loud", реліз якого відбувся 5 травня цього року, вже встиг зайняти перші позиції чартів у  Британії. Вічний протест, драйв, протиріччя, радісне божевілля і власна гітарна рок-революція, натхненна ідолами минулого, багатогранність студійника доводить - Kasabian знають, як знайти любов шанувальників і привести в захват критиків.

Уже через місяць британці порадують українську публіку не тільки презентацією нової платівки, але і роздадуть щедру порцію космічно-кислотного року з присмаком улюблених хітів просто зі сцени Atlas Weekend 2017!

Фестиваль Atlas Weekend 2017 відбудеться від 28 червня до 2 липня в Києві. 5 днів, 8 сцен, 200 артистів і більше 30 розважальних локацій на 80 га фестивального території. Серед учасників опен-ейру: The Prodigy, Kasabian, John Newman, Three Days Grace, Nothing But Thieves, Alex Clare, Brainstorm, Бумбокс, The Hardkiss, Monatik і багато інших.

Повʼязані теми:

Наступна публікація