Ембер Херд знову викликала поліцію через Джонні Деппа

Ембер Херд знову викликала поліцію через Джонні Деппа

Акторка звернулася до правоохоронців, щойно представники Джонні зайшли до їхнього будинку.

Скандальне розлучення голлівудської пари Джонні Деппа та Ембер Херд обростає подробицями.

Як відомо, суд заборонив акторові наближатися до дружини ближче ніж на 90 метрів. Однак напередодні представники Ембер викликали поліцію до їхнього із Джонні будинку, що розташований у центрі Лос-Анджелеса.

Річ у тім, що до помешкання завітав представник Деппа, аби зібрати для актора деякі його особисті речі. Ембер це не сподобалося, пише видання The Mirror.

Щоправда, один із співробітників департаменту поліції Лос-Анджелеса, який приїхав за викликом, пояснив, що цей крок жодним чином не порушує судової ухвали щодо актора, яке забороняє йому наближатися до дружини ближче, ніж на 90 метрів:

"Представник Джонні приїхав, щоб забрати деякі необхідні актору особисті речі. Джонні нічого не порушив. Власне, поліція прибула в будинок Деппа і Херд саме для того, щоб проконтролювати суворе дотримання всіх судових приписів. Ні Джонні Деппа, ні Ембер Херд вдома не було", - сказав правоохоронець.

Нагадаємо, Ембер Херд подала на розлучення із Джонні Деппом 23 травня. Причиною акторка назвала домашнє насильство. Артистка стверджує, що Депп її регулярно бив і надала поліції фото своїх нібито побоїв.

Повʼязані теми:

Наступна публікація