Ольга Фреймут проведе "інспекцію" секонд-хенду

Цього разу поборниця прав споживачів перевірить українські магазини одягу. 

Четвертий випуск реаліті-шоу "Інспектор Фреймут" вийде в ефірі телеканалу "1+1" 22 квітня о 22:00 та буде присвячений магазинам одягу.

Ведуча проекту Ольга Фреймут проведе "інспекцію" усього спектру магазинів одягу в Україні – від секонд-хенду до найдорожчого бренду у світі.

Глядачі дізнаються, чи можна купувати одяг у магазинах секонд-хенд. Лабораторна експертиза покаже, наскільки безпечними є речі, які вже використовував попередній власник, та наскільки ретельно проводиться обробка такого одягу.

Також Ольга Фреймут перевірить один із найпопулярніших молодіжних магазинів "Bershka", у якому проведе експеримент зі своєю 9-річною дочкою Златою.

Одним із найяскравіших моментів програми стане "інспекція" столичного магазину "Zara", а також львівської фабрики, яка шиє колекції цього бренду для Великобританії. Ольга Фреймут порівняє собівартість виробу на фабриці-виробнику з його фінальною вартістю на полицях магазину.

Завершальним акордом програми стане "інспекція" бутика одного із найдорожчих світових брендів "Louis Vuitton". Команда "Інспектора Фреймут" проведе експеримент та з'ясує, чи правдивим є міф про те, що у брендових дорогих магазинах продавці упереджено ставляться до відвідувачів, чий рівень достатку оцінюють як низький.

Дивіться четвертий випуск програми "Інспектор Фреймут" в ефірі телеканалу "1+1" 22 квітня о 22:00

Нагадаємо, українські супермаркети підвищують стандарти обслуговування завдяки "Інспектору Фреймут". Після інспекції мережа супермаркетів повідомила про зміни в своїй роботі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація