Реперу Lil Reese прострелили шию

Реперу Lil Reese прострелили шию

Реперу Lil Reese прострелили шию

Фото: instagram.com/reesemoney300

Виконавець перебуває у вкрай важкому стані.

Американський хіп-хоп виконавець Таварес Тейлор, відомий під псевдонімом Lil Reese, у вкрай важкому стані потрапив до лікарні міста Кантрі-Клаб-Гілс.

Як повідомляє ABC 7 Chicago, репера було поранено під час вуличної перестрілки. Патрульні, які прибули на місце злочину, виявили зрешечений кулями автомобіль з кров'ю на водійському сидінні. На місці також були знайдені численні кульові гільзи.

За словами очевидців, Тейлора з простреленою шиєю підібрав невідомий і доправив до лікарні. Співробітники правоохоронних органів обдзвонили місцеві лікарні, в одній з яких виявили 26-річного репера. 

Підозрювані в нападі на музиканта наразі не затримані.

Також повідомляється, що Lil Reese неодноразово потрапляв в поліцію за різноманітні порушенія. Раніше він був визнаний винним в крадіжці, нападі і зберіганні заборонених речовин. 

Тейлор став відомий завдяки співпраці з такими людьми, як Chief Keef і Fredo Santana.

Нагадаємо, поранення Lil Reese не є першим випадком стрілянини. Минулого року у США було вбито одразу кілька відомих реперів, одним з яких був популярний хіп-хоп виконавець XXXTentacion.Також у січні цього року у Пуерто-Рико жорстоко вбили 24-річного репера Кевіна Фрета. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація